Wedstrijden

Januari/Voorwedstrijd NK
Deze wedstrijd is bedoeld voor niveau 1, 4 en 5 (jeugd) en dient als 1 van de 2 voorwedstrijden voor het Nederland Kampioenschap Rhönradturnen.  De drie disciplines (rechtuit rollen/spiralen en springen) moeten worden geturnd en totaal wordt bij elkaar geteld.

Februari / Voorwedstrijd NK
Deze wedstrijd is voor niveau 1, 2, 3 en dient als 1 van de 2 voorwedstrijden voor het Nederland Kampioenschap Rhönradturnen.  De drie disciplines (rechtuit rollen/spiralen en springen) moeten worden geturnd en totaal wordt bij elkaar geteld. Voor de niveaus 1 geldt dit als 2e voorwedstrijd voor het NK.

Maart / District wedstrijden
Deze wedstrijd is voor alle niveaus en leeftijden geschikt en vindt plaats in het betreffende district.

Er zijn drie districten : Oost / Mid-West en Zuid Holland

Voor de niveaus 2 t/m 5 geldt deze als 2e voorwedstrijd voor het NK. Voor niveau 1 geldt dit als derde voorwedstrijd voor het NK.

NK Rhönradturnen
Middels de voorwedstrijden kun je hiervoor geplaatst worden in de niveaus 1 t/m 5 (niveau 5 alleen jeugd). Tijdens dit NK zullen alle deelnemers de drie disciplines turnen, waarbij het totaal van de punten de eindscore bepaalt.

Onderlinge wedstrijd:
Deze wedstrijd is geschikt voor alle leden van GV RATS. Ze zullen tegen elkaar strijden en zo gelijk mogelijk moeten rollen. Op die manier leren ze samenwerken, een nieuwe oefening te maken en voor de hoogste niveaus op muziek te turnen.

AHOY Cup
Met de AhoyCup doen vele disciplines van de KNGU (turnen/acro/Ritmische sport gymnastiek / trampolinespringen/ groepsspringen en Rhönradturnen) een Nederlands Kampioenschap.

De exacte invulling is nog niet bekend.

Wedstrijd voor alle leden
Het idee is om in juni nog een wedstrijd te organiseren in samenwerking met een andere vereniging in Oost. Op die manier zijn er meer wedstrijden, meer uitdagingen en kom je ook nog in contact met andere verenigingen. We laten weten of dit gaat lukken.