Voor wie

Is de sport iets voor jou?

Vind je het een uitdaging om over de kop te gaan, ben je gedreven en enthousiast genoeg om nieuwe elementen te leren, dan is de sport misschien geschikt voor jou.

Minimale leeftijd ca 9 jaar (minimale lengt ca 1.35 m). De lengte i.v.m. de grootte van de raderen en de leeftijd i.v.m. het zelfstandig kunnen rollen en aanwijzingen kunnen opvolgen.

De huidige leden hebben een leeftijd van 9 tot en met 16 jaar en zijn verdeeld over drie verschillende groepen. Tevens hebben we een demo / selectiegroep, die zaterdags in de oneven weken traint.

Doelen :

Belangrijkste is om middels veilige, gedreven en afwisselende lessen de kinderen te laten genieten van de sport en de sport een passie te laten worden.

Het maximale niveau uit de kinderen halen, waardoor ze tevens getraind worden op lenigheid, kracht, vormspanning, conditie, samenwerking en leren ze hun grenzen te verleggen.

In het jaar vinden diverse activiteiten en wedstrijden plaats, zodat we doelen hebben om naartoe te werken en zodoende om een stukje wedstrijddiscipline mee te geven.

Een belangrijke factor is om de kinderen te laten sporten in een veilig sportklimaat, waarbij we het kind centraal stellen.